Kort promenad över kullarna till Ales stenar

Kort promenad över kullarna till Ales stenar

Kort promenad över kullarna till Ales stenar

Trevlig promenad till Ales stenar och Kåseberga på cirka 1 timme. Följ grusvägen ut till Kustvägen, gå över till andra sidan mot gården som ligger där och gå några hundra meter innan vägen svänger till vänster.  Det känns lite som om man går in på gården, men det gör du inte. Fortsätt mellan fälten en bit och ta första avfarten åt höger, mot kullarna och havet. Efter staketet kommer du ut på Skåneleden. Följ den mot Ales stenar. Innan du kommer ner till Kåseberga ska du ta till vänster om du vill återvända till B&B Vinkille direkt och inte gå ner till hamnen. Det går givetvis att följa vägen genom Kåseberga och ta sig tillbaka på “huvudvägen” också. KARTA

 

Våra senaste tips och aktiviteter.

Förslag på vad du kan göra, äta och annat som kan bidra till en trevlig upplevelse i vår närhet.

Vinkille B&B

Vinkille B&B ligger naturskönt beläget mellan kullarna och ängarna vid Kåseberga, strax öster om Ystad.

Välkomna!

Kontakta oss

Vinkillevägen 54
271 78 Löderup

Telefon: 070 - 30 250 22
E-post: info@vinkille.se