Vårtur med cykeln

Vårtur med cykeln

Vårtur med cykeln

Årets första försök med cykeln, cirka  45 km. Lättcyklad, varierad tur på mestadels små och lite trafikerade vägar. Vackert odlingslandskap, böljande vägar genom mindre samhällen, Bollerups Lantbruksinstitut och som en extra bonus två kaféer utefter vägen; Kafferosteriet efter 10 km och Smedjans kafé i Östra Ingelstad efter knappt 20 km. Vill man kan man även sträcka ut turen lite och passera  Olof Viktors kafé på Österlenvägen i slutet och fortsätta den vägen tillbaka till Vinkillevägen.

Våra senaste tips och aktiviteter.

Förslag på vad du kan göra, äta och annat som kan bidra till en trevlig upplevelse i vår närhet.

Vinkille B&B

Vinkille B&B ligger naturskönt beläget mellan kullarna och ängarna vid Kåseberga, strax öster om Ystad.

Välkomna!

Kontakta oss

Vinkillevägen 54
271 78 Löderup

Telefon: 070 - 30 250 22
E-post: info@vinkille.se