Rum och priser

Vi har tre mycket rymliga och ljusa dubbelrum med utsikt över odlingslandskapet. Alla rum har egen dusch och toalett, men två av rummen har egna badrum utanför respektive rum. TV och internet finns på rummen.

Vid vackert väder går det att sitta ute i trädgården och det finns cyklar att låna om så önskas. Har ni hund går det bra att ta med den om ni meddelar i förväg (OBS! på gården finns katter...).

I priset ingår vällagad och riklig frukost, som serveras i det gemensamma frukostrummet, samt nybäddade sängar och handdukar. 

Pris för dubbelrum från 995 kr/natt. Dubbelrum 2 och 3 hyr vi även ut som enkelrum för 795 kr/natt. Pris för hund är 100 kr/vistelse.

Dubbelrum 1, en-suite

Pris: 1095 kr/natt

Dubbelrum med egen dusch och toalett på rummet. Bekväm dubbelsäng som är delbar. Tv med 5 kanaler och trådlöst internet. Ett fönster med utsikt över odlingslandskapet i väster.

Dubbelrum 2

Pris: 995 kr/natt

Dubbelrum med egen dusch och toalett i korridoren, men i direkt anslutning till rummet. Bekväm dubbelsäng som är delbar. Tv med 5 kanaler och trådlöst internet. Två fönster med utsikt över odlingslandskapet i nordväst. Här har du även möjlighet att ta med hunden.

Dubbelrum 3

Pris: 995 kr/natt

Dubbelrum med egen dusch och toalett i korridoren, men i direkt anslutning till rummet. Bekväm dubbelsäng som är delbar. Tv med 5 kanaler och trådlöst internet. Ett fönster med utsikt över odlingslandskapet i norr.

Våra senaste tips och aktiviteter.

Förslag på vad du kan göra, äta och annat som kan bidra till en trevlig upplevelse i vår närhet.

Vinkille B&B

Vinkille B&B ligger naturskönt beläget mellan kullarna och ängarna vid Kåseberga, strax öster om Ystad.

Välkomna!

Kontakta oss

Vinkillevägen 54
271 78 Löderup

Telefon: 070 - 30 250 22
E-post: info@vinkille.se